keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

toka päivä

Ajopäivä numero kaksi. 

Osallistujat: Lasse, Petteri, Esko, Petri ja vierailemassa Markus. Mikkomamin nesteytys ei toiminut toivotulla tavalla ja ajot jäi parvekkeelta vilkuttamiseen :D

Kuva

Kuva

Tärkeimmät ensin. Lassen käsi oli yön aikana kipeytynyt mutta paketoitiin sitä tiukemmaksi ja buranan avulla mies suorastaan paloi halusta päästä ajamaan.

Vauhdikkaan siirtymisen jälkeen aivan upeita maisemia ja hienoja teitä. 

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Sitten repesi taivas ja raiderit vaihtamaan sadeasuja. Huom. Mullahan oli jo sadetakki päällä kun näitä kuvia räpsin. Vanhuus taitaa hidastaa pukemista :D

Kuva

Kuva

"jokikin" tuli ylitettyä.

Kuva

Kuva

Yhden polun olisin ajanut mutta aikaa ei ollut ja se olisi ollut ehkä liian riskialtis pätkä. Järki voitti ja käännyttiin yhdessä tuumin takaisin. 

Tämä kuva ennen varsinaisen liukkaan ja veden syövyttämän polun alkupäästä.

Kuva

Ajettiin pois vuorelta ja taivas repesi jälleen. Noh nälkä oli joten ajateltiin etta ruokatauon aikana sade loppuu. Lopputuloksena sade loppui ja vasta 4:sta paikasta saatiin ruokaa, ihme homma ettei norsupuistonkaan ravintola ollut edes auki!

Pöperöt naamaan ja kohti Chiang Maita. 

Saldona n. 180km joista yli 50km sora/muta/jne teitä. Ei ollut vaaranpaikkoja tänään mikä oli hyvä asia, muutama tilanne mulla ja Eskolla kun ajeltiin reippaasti.

Huomenna 6:30 aamiainen ja checkout. Sitten ajellaankin piiiiitkään pitkin pikkuteitä.