tiistai 10. kesäkuuta 2008

2008 eka päivä

Rapsaa pukkaa. Tilanteita ja tapahtumia sekä tietenkin hienoja teitä/polkuja jne tämän päivän reissulle mahtui riittämiin. 

150km takana. Matkassa Lasse, Petteri, Mataku, Petri, S&T barin Tino ja Esko, Mikkoman ei valtavasta yrityksestä huolimatta pystynyt ajamaan. Nestetasapaino taisi pettää pahasti.

Kuva

Dangilta pyörät alle ja tankit täyteen. Stoppi ostamaan muutama sadetakki vaikka aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli äärettömän kuuma.

Kuva

Lasse piti kypärää päässä aamiaisellakin jo.

Kuva

Lasse saa kertoa reittipisteet jne "GPS" faktat. Mä kestityn olennaiseen.

20km takana ja prätkäkahvilaan juomatauolle jossa matkanjohtaja Lasse esittäin erittäin komean sisääntulon. Lähes paikaltaan nurin ja kerien soralle melkein omistajan jalkojen päälle. Syy:jarrujen kanssa oli kuulemma jotain murhetta.

Mutkaa oli ja letkassa mentiin kuten kuvissa näkyy. 

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Vesisade kiersi loistavasti meidät eikä pisaraakaan tullut niskaan vaikka pahalta välillä näytti.

Kuva

Kuva

Lassehan "loisti" toistamiseen, loistava, mutkikas ja mäkinen tie. Nurinhan se sitten meni, taas. Tällä kertaa vauhtia oli ja todellinen vaaratilanne kyseessä.

Kuva

Puhalteltujen jälkeen Lasse päätti että ajaminen jatkuu ainakin seuraavaan kylään. Kylä oli pieni ja saatiin 3 kylmää limpparia ja 3 kylmää Changia sekä yksi lämmin limppari. Vettä oli tarjolla Fanta pullossa, väri oli harmaata, ei juotu.

Loppupätkä meni nautiskellessa... mutaa, soraa, betonia ja asfalttia. Paljon mäkiä ja mutkia. Ei voi tarkentaa paikkoja kun vaijeri tai jotain muuta hajos ja mittari hyyty 63km kohdalle.

PS. Lassella kaksi luuta kämmenestä murtunut, kipsiä tarjottiin->tukiside hyväksyttiin ja huomenna lähdetään ajamaan 286km.