sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kuinka kaikki sai alkunsa

Joskus olisiko ollut vuosi 2004 tai 2005 kun kiinnostuin Thaimaasta. Erinäköisille foorumeille tuli kirjauduttua ja kaikki ne kahlattua lävitse. Paljon hyödyllistä tietoa, vielä enemmän turhaa lätinää kuten foorumeiden henkeen kuuluu. Ainoa foorumi jota jatkoin aktiivisesti seuraamaan oli/on www.thaiklupi.fi/foorumi. Laidasta laitaan porukkaa ja hyvä moderointi.


Eka reissu kohdistui sitten Pattayalle jossa kaveri oli ollut puolisen vuotta. Sehän meni sitten opetellessa, kiitokset Tuopille opetuksista. Parin viikon reissu saikin sitten kipinän roihuksi ja uutta reissua. Nyt on sitten käyty; Bangkok, Pattaya, Koh Samet, Koh Chang, Rayong, Khon Kaen, Udon Thani, Chiang Rai, Chiang Mai ja Krabi noista isoimmista paikoista. Ajettu, bussilla, tuktukilla, takseilla, scoottereilla, moottoripyörillä, mönkijöillä ja lennelty pitkin poikin.


Chiang Mai tuntu heti ekalla kerralla mukavalta paikalta ja vain parani kun vuokrasi moottoripyörän ja lähti vähän kauemmas ihan omatoimisesti. Parin päivän reissu sen piti olla mutta tuli kurvailtua päivässä.


Sitten alkukeväästä 2008 bongasin foorumilta viestiketjun jossa Lasse kyseli halukkaita enduroreissuun Pohjois-Thaimaaseen. Kauhean väännön jälkeen sain hoidettua itseni vapaalle ja luvat kuntoon. Loppu onkin sitten historiaa.