sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

2011 viides päivä

Aamulla nukutti. Liiankin hyvin. Ukot hakkas ovea niin että heräsin. Melkein tunnin aikataulusta jäljessä päästiin matkaan. Markus ajoi mukana ensimmäiseen risteykseen ja jatkoi siitä omaan tahtiin kohti Chiang Maita kuten oli sovittu.


Matka jatkui ylöspäin ja ylöspäin. Kymmenkunta kilsaa myöhemmin tupsahdettiin kylään.




Kuvassa näkyy muuten se varsinainen kohde. Joku microwave niminen paikka ja perhanan isoja antenneja useampi kappale noin 1500 metrissä. Lassella valtava ongelma ketjujen kanssa. Eilen kävi löysentämässä ja nyt haluaa kireemmälle, kummallista säätöä.




Takaisin kylään ja lapsille karkkia.




Eikun sama reitti takaisin alas ja taivas repesi. Meinasin vetästä nurin kun takajarru lopetti toiminnan ja tuuppasin ilman kytkintä ykkösen silmään. Melkoiset kommervenkit tuli suoritettua mutta pysyin pystyssä.


Isoa tietä kohti Mae Saering:ä ja sivu loopille. Mutkaista ja kapeaa asfalttitietä joka sitten päättyi ja päästiin soralle.




Tietä ollaan vissiin asfaltoimassa koneista päätellen.




Tommosiakin näkyi.




Tauolla jossakin. Lasse kävi kiristämässä ketjua. Eikä maksanut mitään. 




Piti ajella yksi sivureitti mutta keksittiin että mä ja Lasse ollaan se jo ajettu vuonna 2008. Ja pilvetkään ei lupaillut mitään hyvää säätä.


Päätettiin ajella suoraan hotellille, matkalla oli sillan rakentaminen käynnissä.




Renkaat on kulunut odotettua nopeammin. Mä eilen ounastelin että pakko vaihtaa kesken reissun tuo takakumi. Uusi lähtiessä ja nyt 1200km takana.




Lassen budjettimatkailija kuittaa halvimmasta "hotelli" huoneesta missä oon majottunut. 150bahtia ei ole paljon mutta olis kiva jos suihkussa olis muutakin kuin letkupää.